De routekaart voor de ontwikkeling van uw verkoop! De standaarden van de Sales Standards Foundation (SSF) bieden u een internationaal erkend en gewaardeerd referentiekader voor het ontwikkelen van sales carrières. De stichting met een passie voor het salesvak is gericht op het helpen ontwikkelen van u en uw organisatie naar ´world class sales´, ´best in class´, of als u dat wilt gewoon naar voldoende kwaliteit voor uw doelstellingen.

Bij het beschrijven van 'sales' krijg je vaak een mengsel van gedrag, vaardigheden, processen, meting, doelstellingen, methoden, klant ‘alignment’, beloning, geld, leiderschap, het klanten helpen klanten, meningen, enzovoort. Is het gewoon een baan of een ambacht ? Is het aangeboren of kun je het leren? Een duidelijk en uniform beeld wat sales is lijkt moeilijk te krijgen.

Als je verder gaat zoeken naar wegen om sales structureel te ontwikkelen zijn goede routes moeilijk te vinden. Er zijn nauwelijks tot geen onafhankelijke vertrouwde niveaus is de verkoop. Wat is een breed geaccepteerd niveau in de verkoop en waartoe is zo'n persoon nu werkelijk in staat? Hier gaat u deze informatie wel vinden.

route naar succes

Wat betekent dat voor de ontwikkeling en rijping van uw verkoop wanneer er geen duidelijk beeld is? In ieder geval hoge opleidingskosten, laag rendement op (verbeter) investeringen, nieuwe salesmensen doen er lang over om op snelheid te komen, etc. Wat is uw reactie op de snelle veranderingen op het gebied van verkoop? Wat uw ideeën en plannen ook zijn, u heeft een solide referentiekader nodig om te professionaliseren en te ontwikkelen .

De Sales Standard Foundation biedt dit kader. De route er naar toe en internationaal erkende normen voor vele niveaus in de verkoop ! U kunt uw voordeel hiermee doen door te meten ten opzichte van de niveaus middels assessments of 360 evaluaties; door de gemeten skills te vergelijken ten opzichte van gedefinieerde profielen, peers of voortgang; als u skills wilt ontwikkelen gebruik dan het juiste niveau om uw training op te waarderen.

 

Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!